Difference between revisions of "NL/Documentation/FAQ/Installatie/Kan ik alleen gedeelten van het OpenOffice.org-kantoorpakket downloaden?"

From Apache OpenOffice Wiki
< NL‎ | Documentation‎ | FAQ‎ | Installatie
Jump to: navigation, search
(New page: {{DISPLAYTITLE: Delen van OpenOffice.org downloaden}} <section begin=question/> '''Kan ik alleen gedeelten van het OpenOffice.org-kantoorpakket downloaden?''' <section end=question/> <se...)
 
Line 6: Line 6:
  
 
<section begin=answer/>
 
<section begin=answer/>
No, this is not possible at this time. OpenOffice.org is an application suite. A suite is one application with several different faces. Most of these faces use the same set of libraries. Although the download size of the entire application may be around 100 MB, the download for the core components needed to enable only the word processor module would probably be over 50 MB. This is not much of a saving compared to the loss of extra functionality included in the other modules of the office suite.
+
Nee, dat is op dit moent niet mogelijk. OpenOffice.org is een toepassingspakket. Een pakket is één toepassing met verschillende aparte gezichten. De meeste  gezichten gebruiken dezelfde verzameling bibliotheken. Hoewel de downloadgrootte van de gehele toepassing zo rond de 100 MB ligt, zou de download voor de hoofdcomponenten die nodig zijn om alleen de tekstbewerker-module in te schakelen mogelijk meer dan 50 MB zijn. Dit zo dus niet zoveel besparen vergeleken met het verlies van de extra functionaliteit die is opgenomen in de andere modules van het kantoorpakket.
 
<section end=answer/>
 
<section end=answer/>
  
[[Category:Documentation/FAQ/Installation]]
+
[[Category:Documentation/nl/FAQ/Installatie]]

Revision as of 15:23, 16 July 2008


Kan ik alleen gedeelten van het OpenOffice.org-kantoorpakket downloaden?


Nee, dat is op dit moent niet mogelijk. OpenOffice.org is een toepassingspakket. Een pakket is één toepassing met verschillende aparte gezichten. De meeste gezichten gebruiken dezelfde verzameling bibliotheken. Hoewel de downloadgrootte van de gehele toepassing zo rond de 100 MB ligt, zou de download voor de hoofdcomponenten die nodig zijn om alleen de tekstbewerker-module in te schakelen mogelijk meer dan 50 MB zijn. Dit zo dus niet zoveel besparen vergeleken met het verlies van de extra functionaliteit die is opgenomen in de andere modules van het kantoorpakket.

Personal tools