Difference between revisions of "NL/Documentation/FAQ/Algemeen/Is OpenOffice.org compatibel met MS Office en StarOffice bestandsformaten?"

From Apache OpenOffice Wiki
< NL‎ | Documentation‎ | FAQ‎ | Algemeen
Jump to: navigation, search
(New page: {{DISPLAYTITLE: OpenOffice.org bestandsformaat compatibiliteit}} <section begin=question/> '''Is OpenOffice.org compatibel met MS Office en StarOffice bestandsformaten?''' <section en...)
 
Line 6: Line 6:
  
 
<section begin=answer/>
 
<section begin=answer/>
Ja, OpenOffice.org toepassingen kunnen documenten in MS Office (vanaf versie 6.0 en hoger) en [[StarOffice]] bestandsformaten openen en opslaan. OpenOffice.org heeft zijn eigen bestandsformaat (XML), maar u kunt uw [[StarOffice]] documenten en sjablonen converteren naar OOo-formaten met behulp van de Assistent Documentenconverter. Niettegenstaande dat is de compatibiliteit niet totaal. Er zijn Microsoft Office-mogelijkheden, zoals de oude vergelijkingsveldem (niet te verwarren met de vergelijkingsobjecten), die in het geheel niet worden gelezen door OpenOffice.org.
+
Ja, OpenOffice.org-toepassingen kunnen documenten in MS Office (vanaf versie 6.0 en hoger) en [[StarOffice]] bestandsformaten openen en opslaan. OpenOffice.org heeft zijn eigen bestandsformaat (XML), maar u kunt uw [[StarOffice]] documenten en sjablonen converteren naar OOo-formaten met behulp van de Assistent Documentenconverter. Niettegenstaande dat is de compatibiliteit niet totaal. Er zijn Microsoft Office-mogelijkheden, zoals de oude vergelijkingsveldem (niet te verwarren met de vergelijkingsobjecten), die in het geheel niet worden gelezen door OpenOffice.org.
 
<section end=answer/>
 
<section end=answer/>
  
 
[[Category:Documentation/nl/FAQ/Algemeen]]
 
[[Category:Documentation/nl/FAQ/Algemeen]]

Revision as of 17:01, 8 July 2008


Is OpenOffice.org compatibel met MS Office en StarOffice bestandsformaten?


Ja, OpenOffice.org-toepassingen kunnen documenten in MS Office (vanaf versie 6.0 en hoger) en StarOffice bestandsformaten openen en opslaan. OpenOffice.org heeft zijn eigen bestandsformaat (XML), maar u kunt uw StarOffice documenten en sjablonen converteren naar OOo-formaten met behulp van de Assistent Documentenconverter. Niettegenstaande dat is de compatibiliteit niet totaal. Er zijn Microsoft Office-mogelijkheden, zoals de oude vergelijkingsveldem (niet te verwarren met de vergelijkingsobjecten), die in het geheel niet worden gelezen door OpenOffice.org.

Personal tools