Hoe kan ik contact opnemen met OpenOffice.org?

From Apache OpenOffice Wiki
< NL‎ | Documentation‎ | FAQ‎ | Algemeen
Revision as of 12:15, 8 July 2008 by DiGro (Talk | contribs)

Jump to: navigation, search


Hoe kan ik contact opnemen met OpenOffice.org?


Als u een eindgebruiker bent en verdere ondersteuning zoekt voor het kantoorpakket OpenOffice.org kunnen deze FAQ's één van de meest eenvoudige manieren van zelfhulp zijn die u kunt vinden. Als u meer gedetailleerde informatie wilt, probeer dan de pagina OpenOffice.org Support om een lijst met andere hulpbronnen te vinden.

Als u een ontwikkelaar of technicus bent, kijk dan alstublieft in de sectie Issue Tracker van de OpenOffice.org website om het voortgaande werk te zien, of bezoek OpenOffice.org for Developers om meer bronnen te vinden die zijn gericht op ontwikkelaars.

Er stan ook veel mailinglijsten op de OpenOffice.org site die relaties hebben met de verschillende onderwerpen die van nut kunnen zijn voor zowel gebruikers als ontwikkelaars. Kijk op de pagina General & Project Mailing Lists voor een mailinglijst die het beste past bij het onderwerp waarover u meer wilt weten. Op mailinglijsten kunt u vragen stellen aan gebruikers of ontwikkelaars die misschien uw zelfde probleem tegenkwamen.

Voor meer informatie:


Personal tools